Kategórie
Hudba

Žiarislav a Bytosti dotočili CD Ožívajú

Nová, rozsiahla doska Ožívajú vyjde vďaka zbierke na www.startlab.sk, ktorá sa po začatí ocitla v čase koronavírovej chrípky. Zbierka sa končí na Bielu sobotu 11.4.r.20. CD má vyjsť v máji. Dary môžu byť podľa vlastného výberu vyvážené CD-čkami alebo aj knihami Žiarislava. ŽS+B nahrali 16 piesní, ktoré predstavujú výber nenahratých vecí, ktoré hrali v posledných 10tich rokoch na koncertoch. Je tam aj niekoľko nových piesní, ktoré nikdy predtým neodzneli.

Tu je krátky rozhovor členov skupiny Žiarislav a Bytosti z času posledného spoločného nahrávania novej dosky OŽÍVAJÚ.Zbierka sa končí presne o týždeň. V závere je ukážka piesne. Ak sa vyzbiera do konca týždňa chýbajúca časť – 18 percent (okolo 1 500 E), CD vyjde v máji. Ak by sa limitovaná zbierka nenaplnila, peniaze by boli Startlabom automaticky poslané späť darcom.

Dnes – v sobotu 4.4.20 o 20.00 bude hovoriť Žiarislav s Borisom zo Slobodného vysielača o tom, čo ďalej s prírodným hospodárstvom (Gazdovskou obrodou) a v čom treba pohnúť s potravinovou bezpečnosťou Slovenska, popritom niečo povie aj o novej doske a pustí pripravenú ukážku z nového CD – zostrih z 12 piesní.

Kliknutím na obrázok nižšie sa dostanete na startlab, kde môžete prispieť na nové CD: